Menu Sluiten

Stijlvolle Brasserie

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering…

BRUSSELS KART is een aangename plek om zich te ontspannen en is 7/7 OPEN.

Karting zorgt voor dolle momenten van échte sensatie maar er is meer dan louter Karting!

Restaurant Brussels Kart zal u meer dan aangenaam verrassen. In ons smaakvol ingericht restaurant bereidt onze keukenchef op Frans-Belgische wijze, gerechten met verse seizoensproducten.

Plan uw volgend evenement bij ons, in een gezellige en aangename omgeving, die meer dan één iemand zal verrassen.

Geniet van een verbluffend uitzicht op onze streek dankzij ons breed aanbod van helikopter-luchtdopen.

Openingsuren :
Van maandag tot vrijdag:  12u tot 24u
Zaterdag en zondag: 9u tot 24u

04435810443581

More info

tags: Brasserie – Brasserie Brussel – Indoor Circuit Karting – Karting – Karting Bedrijfsevent – 

Wenst u meer info over stijlvolle brasserie kijk dan vlug op https://www.brusselskart.be/nl_BE/ | Stijlvolle Brasserie

Restaurant | Vergaderen | Helicoptervluchten | Karting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stijlvolle brasserie

home diensten sectoren horeca zorg industrie werkwijze troeven verhaal reviews webshop contact horeca. Stijlvolle horecakledij op maat van uw zaak op zoek naar stijlvolle horecakledij die volledig past bij de sfeer van uw horecazaak de kledij van uw obers en koks helemaal in tune met de uitstraling van uw restaurant the finishing touch voor uw brasserie hotel catering activiteiten horecakledij op maat. Stijlvolle horecakledij op maat van uw zaak op zoek naar stijlvolle horecakledij die volledig past bij de sfeer van uw horecazaak de kledij van uw obers en koks helemaal in tune met de uitstraling van uw restaurant the finishing touch voor uw brasserie hotel catering activiteiten als enige leverancier van horecakledij op maat werken wij met duurzame en bijzonder kw.

over ons reserveren menu contact over ons reserveren menu contact reserveren maak hier eenvoudig uw reservatie. Ook voor kleine en grote groepen en evenementen kan u bij brasserie hulstkamp terecht. Groepen feesten evenementen brasserie hulstkamp op de keyserlei vormt een uitstekende uitvalsbasis voor het organiseren van een priv avondfeest in hartje antwerpen stijlvolle brasserie brengt meer op Wij beschikken over twee aparte ruimtes. En feestzaal heeft een capaciteit van zittende personen personen staand in de andere ruimte hebben we plaats voor mensen. Culinair vult onze chefkok op maat uw wensen in. U vindt de feestzaal van brasserie hulstkamp op de keyserlei in hartje antwerpen. Het centraal station ligt op wandelen. In onze onmiddellijke buurt kunt u parkeren i.

Feiten over Stijlvolle brasserie

home concept concept alex maes eigenaar in het voorjaar van werd de stad gent een topzaak rijker Aandacht over stijlvolle brasserie Intussen is fou d o een vaste waarde en niet meer weg te denken uit de gentse bistronomie. Eigenaar alex maes maakte van het stijlvolle pand een uitzonderlijk mooie brasserie waar het heerlijk tafelen is. Het ruime zomerterras is ongetwijfeld n van de mooiste terrassen uit gent en omgeving. Voor gasten die met de plezierboot wensen te komen is er een eigen aanlegsteiger. Al deze facetten maken van fou d o brasserie een van de meest gewaardeerde aanwinsten van de laatste jaren in gent. Een troef is ook de ruime parking aan het restaurant. Alex maes gezellig tafelen bistronomie binnenin nodigt het hedendaags interieur en de stijlvolle bediening uit om gezellig te genieten van de schitterende brasserie keuken. Deze is vooral belgischfrans getint met wekelijkse suggesties van de chef. Vermeldenswaard zijn ook de tapas die geserveerd worden bij het aperitief en wie het wenst kan ook ongedwongen eten aan de bar. Op weekdagen wordt ook een lunch aangeboden.